donderdag 3 december 2009

Animal Kingdom

Donderdag 3-12-2009

We beginnen vandaag met telefoneren met Hotelbeds over het probleem met de vermaler.
Er zou vandaag iemand langs komen voor dat ding te maken of we de sleutel maar in de lockbox wilde doen dan kwam alles goed.
En dat vinden wij het probleem want volgens ons kan iedereen die code, want hij is voor ieder huis hetzelfde.
We hebben het toch maar gedaan, maar het loopt niet lekker in Animal Kingdom als je weet dat iedereen naar binnen kan.


Naar Animal Kingdom gereden op de parkeerplaats een foto gemaakt van unicorn 21-29 want gisteren hadden we knap moeite om de auto te vinden.
Toen we binnen waren gelijk een fastpas gehaald van Expedition Everest.
Konden we al binnen het uur terecht,dus zijn we in de buurt gebleven en hebben eerst Dinosaur gedaan.
The Musical "Finding Nemo" was ook 'exciting' en Theo was zo enthousiast dat die zowat in Kali River Rapids inliep, echter ik had geen zin in een nat pak alhoeveel het weer dat echt toeliet zo lekker was het vandaag.


Ik prefereer de natuur en Kilimanjoro Safaris is dan ook mijn favoriet in deze park.




Gelukkig gaan wij volgende week weer terug naar deze park en dan wil ik deze safari in de ochtend doen, misschien dat de leeuwen dan zichtbaar zijn, nu zag men alleen een pluis en een poot in de lucht.

Tegen drie uur zijn we naar huis gegaan omdat Theo het niet naar zijn zin had met de sleutel in het kastje .
Toen we thuis waren was er dus nog niemand geweest en zijn we maar gaan zwemmen, morgen nemen we de sleutel gewoon weer mee als ze er dan in willen halen ze maar een reservesleutel, en als ze niet komen, gebruiken we dat ding gewoon niet meer maar hebben we het dan wel gemeld.
's Avonds zijn wij eerst op jacht geweest naar sportschoentjes voor Milan, onze neefje, er is werkelijk voor zijn leeftijd weinig te vinden, maar het is gelukt.
Daarna zijn wij bij Longhorn gaan dineren, zie foto's onderin en wij niet alleen, men bracht ons naar een tafel die grensde aan de tafel van Ton en Liddy (v/d Florida Forum, die ook in hetzelfde appartementencomplex Cane Island logeren) wat wij niet gelijk in de gaten hadden, maar toen wij Nederlands hoorde praten kon het niet missen. Het was leuk om met hun kennis te maken.

2 opmerkingen:

  1. Het was een verrassing dat jullie achter ons bleken te zitten, gezellig om even kennis te maken.

    Even uit de school klappen: Ik mis een foto van dat heerlijke toetje dat jullie besteld hadden.......;-) Oeps, sorry als Sonja Bakker meeleest.......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, Longhorn Steakhouse is echt een smulpaleis he !!

    Wij werden vannacht om 03:00 gewekt door een enorm gebrom de hele tijd. Het bleek niet jullie defecte vermaler te zijn maar een politiehelicopter die boven de ingang hing. Ook zagen wij allemaal zwaailichten dus denk dat ze daar een achtervolging hebben beeindigd.

    Groetjes,
    Pieter & Petra

    BeantwoordenVerwijderen